Tuesday, January 23, 2007

Temel İçgüdü II" Razzie Ödülleri'nde 7 dalda aday


Sharon Stone'un baştan çıkarıcı tehlikeli kadını canlandırdığı 'Temel İçgüdü II' adlı film, her yıl sinemanın en kötülerine verilen Razzie Ödülleri'nde 7 dalda aday gösterildi.

Filmin aday gösterildiği dallar arasında Sharon Stone için 'en kötü kadın oyuncu' ve 'en kötü film' bulunuyor.

Bu yılkı ödüllerde 'Temel İçgüdü' filminden sonra yine 7 dalda aday gösterilen Wayan kardeşlerin komedi tarzındaki 'Küçük Adam' adlı filmi de bulunuyor.

Bebek taklidi yapan bir hırsızla ilgili bu filmin aday gösterildiği dallar arasında 'en kötü film' ve Keen Ivory Wayans için 'en kötü yönetmen' bulunuyor.

Razzie ödüllerinin sahipleri Akademi ödüllerinden bir gün önce 24 Şubat'ta açıklanacak.

Geçtiğimiz yıl, En Kötü Film, 'Dirty Love' seçildi. Playboy güzeli Jenny McCarthy'nin rol aldığı yapım, En Kötü Kadın Oyuncu ve En Kötü Senaryo Ahududularını da aldı. Film dünya çapında 58 bin dolarlık gişe geliri elde etmişti.

En Kötü Erkek Oyuncu ise 'Deuce Bigalow: Avrupalı Jigolo' filmindeki rolüyle Rob Schneider oldu.

Ancak Tom Cruise ve Katie Holmes, Yılın En Yorucu Ünlü Çifti kategorisinde ödüle layık görüldü.

Paris Hilton, 'Mumlar Evi'yle En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü alırken 'Yıldız Savaşları' serisinin Darth Vader'ı Hayden Christansen ise ikinci kez üst üste En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Altın Ahududu'ları kazananlar genelde ödül gecesine gelmiyor. Tek istisna 2005'te 'Kedi Kadın' (Cat Woman) filmiyle En Kötü Kadın Oyuncu seçilen Halle Berry olmuştu.

No comments: